Domainhotelli

Yritys- ja yhteystiedot

Domainhotelli on vuonna 2015 perustettu domain-palveluita ja edullisia webhotelleja tarjoava suomalainen yritys.

Tavoitteenamme on mullistaa Suomen domain- ja webhotellimarkkina tarjoamalla pitkälle viedyn automatisoinnin mahdollistama ylivertainen hinta-laatusuhde. Palvelustamme saa domainin rekisteröinnin sekä webhotellin hallinnan nopeasti ja edullisesti.

24/7 valvotut palvelimemme sijaitsevat Helsingissä modernissa palvelinsalissa.

Domainhotelli

Firdonkatu 2 T 105, 00520 Helsinki
Katso sijainti kartalla
Y-tunnus / Planeetta Internet: 1753494-9

Asiakaspalvelu

support@domainhotelli.fi
+358 9 439 21802 (ma-pe klo 10-14)

Domainhotelli on saanut The Green Web Foundationin tunnustuksen ympäristövastuullisena palveluntuottajana. Konesalissamme käytetään kaukojäähdytystä ja palvelimien tuottama lämpöenergia hyödynnetään kaukolämmöksi. Energiatehokkuutta pyrimme parantamaan käyttämällä uusimpia energiatehokkaita palvelimia ja SSD-levyjä. Käytämme 100% uusiutuvaa energiaa.

Kun tarvitset oman domainin sekä hosting-palvelun edulliseen hintaan, Domainhotelli on rautainen luottopakki. Meiltä saat verkkotunnuksen ja suoraviivaiset työkalut, joilla valtaat paikkasi verkossa. Palvelumme on napakymppi etenkin niille, jotka tykkäävät tehdä itse ja säästää. Niille, jotka tarttuvat toimeen, menevät eivätkä meinaa ja arvostavat markkinoiden parasta diiliä. Tässä on kaveri, joka tekee sen minkä lupaa.