Domainhotelli

Yritys- ja yhteystiedot

Domainhotelli on vuonna 2015 perustettu, kotimainen domain- ja webhotellipalveluiden tarjoaja. 

Tarjoamme domainin rekisteröinnin sekä webhotellin hallinnan nopeasti ja edullisesti. Pitkälle viety automatisointi mahdollistaa palvelun ylivertaisen hinta-laatusuhteen. 24/7 valvotut palvelimemme sijaitsevat Helsingissä modernissa palvelinsalissa.

Domainhotellin omistaa Planeetta Internet, joka on osa pohjoismaista Loopia Groupia.

Domainhotelli

Firdonkatu 2 T 105, 00520 Helsinki
Katso sijainti kartalla

Y-tunnus / Planeetta Internet: 1753494-9

Asiakaspalvelu

support@domainhotelli.fi
+358 9 439 21802 (ma-pe klo 10-14)

Linkki tukipyyntölomakkeelle

Domainhotelli on saanut The Green Web Foundationin tunnustuksen ympäristövastuullisena palveluntuottajana. Konesalissamme käytetään kaukojäähdytystä ja palvelimien tuottama lämpöenergia hyödynnetään kaukolämmöksi. Energiatehokkuutta pyrimme parantamaan käyttämällä uusimpia energiatehokkaita palvelimia ja SSD-levyjä. Käytämme 100% uusiutuvaa energiaa.

Kun tarvitset oman domainin sekä hosting-palvelun edulliseen hintaan, Domainhotelli on rautainen luottopakki. Meiltä saat verkkotunnuksen ja suoraviivaiset työkalut, joilla valtaat paikkasi verkossa. Palvelumme on napakymppi etenkin niille, jotka tykkäävät tehdä itse ja säästää. Niille, jotka tarttuvat toimeen, menevät eivätkä meinaa ja arvostavat markkinoiden parasta diiliä. Tässä on kaveri, joka tekee sen minkä lupaa.