Affiliate

Ansaitse rahaa suosittelemalla Domainhotellia.

Palkkio 50 %

Toinen puoli meille ja toinen sinulle. Suosittelemalla nopeasti kasvavaa yritystämme ja Suomessa sijaitsevia webhotellejamme ansaitset huikean bonuksen! Meiltä saat suoraviivaiset työkalut ja laadukkaat hosting-palvelut, joilla valtaat paikkasi verkossa tehokkaaseen hintaan – nyt ja jatkossa. Suosittelubonus on kertakorvaus ja koskee webhotelleja.

Näin liityt

Liityt Domainhotellin kumppaniksi laittamalla meille pyynnön asiasta osoitteeseen support@domainhotelli.fi. Tämän jälkeen liitämme asiakastilin kumppaniksi ja voit aloittaa bonusten ansaitsemisen.

Liittyminen on ilmaista

Kun sinulla on yritys ja meiltä asiakastili ja siellä oma webhotelli, voit helposti liittyä kumppaniksi. Myös yksityishenkilö voi liittyä kumppaniksi, mutta kertyneet bonukset voidaan käyttää ainoastaan tuleviin laskuihin. Laita vain asiasta viestiä osoitteeseen support@domainhotelli.fi ja homma on hoidossa.

Affiliate pähkinänkuoressa 🥜

  • Palkkio uusien asiakkaiden webhotelleista. Nostoraja 50 €
  • Kumppani laskuttaa meitä nostosumman mukaisesti (laskun tulee sisältää arvonlisävero). Jos yritys ei ole arvonlisäverollinen, vähennetään arvonlisävero hyvitettävästä bonuksesta.
  • Domainhotelli pidättää oikeuden muutoksiin

Liity kumppaniksi lähettämällä viestiä osoitteeseen support@domainhotelli.fi