Yksi tärkeimmistä asioista webhotellin valinnassa on nopeus ja toimintavarmuus. Tähän vaikuttaa palvelimen sijainti, jolloin kotimaassa toimiva palvelin on hyvä vaihtoehto. Jos verkkosivujesi julkaisujärjestelmä on WordPress, kannattaa valita WordPress-optimoitu webhotelli. Tämä takaa WordPress-pohjaisten kotisivujen salamannopean toiminnan.

Seuraava asia, johon webhotellin valinnassa tulee kiinnittää huomiota, on levytila ja sallittu liikennemäärä. Suurimmassa osassa verkkosivuja parin sadan megatavun levytila riittää paremmin kuin hyvin. Jos sisältöä on paljon ja se sisältää suuria määriä kuvia, musiikkia tai videoita, kannattaa harkita webhotelli-pakettia suuremmalla levytilalla, esimerkiksi 10 Gt. Liikennemäärään vaikuttaa sisällön koon lisäksi myös vierailijoiden määrä ja toimenpiteet. Suositeltavaa on aloittaa pienemmillä määrillä, joissa on mahdollisuus liikennemäärän kasvattamiseen tarpeen niin vaatiessa.

Muita huomioon otettavia asioita voivat olla esimerkiksi sähköpostilaatikoiden määrä, SSL-sertifikaatti, tietokantojen määrä ja hallintapaneelin helppokäyttöisyys. Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota palveluntarjoajan luotettavuuteen ja asiakaspalveluun ja tukeen mahdollisessa ongelmatilanteessa.

Domainhotellin webhotelleissa on suuri levytila, nopeat sivut, kotimaiset palvelimet ja 30 päivän tyytyväisyystakuu. Voit valita 3-, 4- tai 5-tähden webhotellin, riippuen käyttötarpeesta. Ne soveltuvat myös WordPressille. Katso kaikki palvelumme.

 

Domainhotelli on vuonna 2015 perustettu domain-palveluita ja edullisia webhotelleja tarjoava suomalainen yritys.

Tavoitteenamme on mullistaa Suomen domain- ja webhotellimarkkina tarjoamalla pitkälle viedyn automatisoinnin mahdollistama ylivertainen hinta-laatusuhde. Palvelustamme saa domainin rekisteröinnin sekä webhotellin hallinnan nopeasti ja edullisesti.

24/7 valvotut palvelimemme sijaitsevat Helsingissä modernissa palvelinsalissa.