WordPress-webhotelli

WordPress toimii palvelussamme nopeasti ja sujuvasti.

Mikä on WordPress?

WordPress on suosittu ilmainen sisällönhallintajärjestelmä (CMS), jolla voi luoda kauniit ja monipuoliset kotisivut ja/tai blogisivuston. Lisäosien avulla myös verkkokaupan rakentaminen on mahdollista.

WordPress-optimoiduissa webhotelleissamme onnistuu helposti niin WordPressin asennus, varmuuskopioiden ottaminen kuin sivujen päivittäminen. Pidämme myös huolta sivujesi nopeudesta ja turvallisuudesta.

Katso webhotelli-pakettimme

 

WordPress on monipuolinen

WordPress sisältää valtavan määrän erilaisia lisäosia ja teemoja, joiden avulla kotisivuista voi tehdä lähes mitä tahansa. WordPress sopii niin yksityishenkilöille kuin yrityksille.

WordPressin helppo asennus

Asenna WordPress webhotelliisi vaivattomasti ja turvallisesti vain yhdellä klikkauksella. Klik-asennusohjelma sisältyy 3-5 tähden webhotelleihimme.

WordPress on nopea

Webhotellimme on suunniteltu erityisesti WordPressiä varten niin, että se toimisi meillä mahdollisimman nopeasti. Webpalvelimet ja tietokannat on optimoitu WordPressiä silmällä pitäen. Palvelussamme on valmiina oma välimuisti WordPressiä varten. Litespeed-välimuisti on valmiiksi asennettu, kun WordPressin asentaa Klik-ohjelmallamme.

WordPress on turvallinen

Tietoturvaratkaisumme suojaa yleisempiä WordPressin uhkia vastaan. Estämme liialliset virheelliset kirjautumiset ja huomaamme hakkerointi yritykset. Malware-skannerimme estää haitallisten tiedostojen pääsyn tilillesi. Käytössämme on kokoajan viimeisimmät versiot käytetyistä palvelinohjelmistoista kuten PHP:stä.