WordPress webhotelli

WordPress toimii palvelussamme täydellisesti. Huolehdimme, että WordPress toimii palvelussamme nopeasti ja sujuvasti. Voit helposti asentaa Wordpressin, ottaa varmuuskopioita, päivittää sivut.

Mikä on WordPress?

WordPress on suosittu ilmainen sisällönhallintajärjestelmä, jolla voi luoda kauniit ja monipuoliset kotisivut ja/tai blogityyppisen sivuston. Myös verkkokaupan rakentaminen on mahdollista (lisäosien avulla). WordPress sopii niin yksityishenkilöille kuin yrityksille.

WordPress sisältää valtavan määrän erilaisia lisäosia ja teemoja, joiden avulla kotisivuista voi tehdä lähes mitä tahansa.

Helppo asennus

Asenna WordPress webhotelliisi nopeasti ja helposti yhdellä klikkauksella. Klik-asennusohjelma sisältyy kaikkiin varsinaiseen webhotelleihimme eli 3-5 tähden webhotelleihin.

Nopea WordPress webhotelli

Webhotellimme on suunniteltu erityisesti WordPressiä varten niin, että se toimisi meillä mahdollisimman nopeasti. Webpalvelimet ja tietokannat on optimoitu WordPressiä siis silmällä pitäen. Palvelussamme on valmiina oma välimuisti Wordpressiä varten. Litespeed välimuisti on valmiiksi asennettu, kun Wordpressin asentaa Klik-ohjelmallamme.

Turvallinen WordPress

Tietoturvaratkaisumme suojaa yleisempiä WordPressin uhkia vastaan. Estämme liialliset virheelliset kirjautumiset ja huomaamme hakkerointi yritykset. Malware skannerimme estää haitallisten tiedostojen pääsyn tilillesi. Käytössämme on kokoajan viimeisimmät versiot käytetyistä palvelinohjelmistoista kuten PHP:stä.