3-5 tähden webhotelleihimme sisältyvät veloituksettomat SSL-sertifikaatit (domainkohtaiset), jotka mahdollistavat suojatun HTTPS-yhteyden.
Sertifikaatit asennetaan webhotelliin automaattisesti, kun domainin liikenne ohjautuu meille.

HTTPS-ohjauksen saa tehtyä helposti webhotellin hallintapaneelissa, kohdassa "HTTPS-ohjaus".
Klikkaa haluamasi domainin kohdalla "Aktivoi", jolloin ohjaus lisätään kyseiselle domainille.

HTTPS-osoitteen käytön voi myös pakottaa lisäämällä htaccess -tiedostoon seuraavat rivit (korvaa minundomain.fi omalla domainillasi):

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.minundomain.fi [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^minundomain.fi [NC]
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
RewriteRule ^(.*)$ https://www.minundomain.fi/$1 [R=301,L]

Hallintapaneelin HTTPS-ohjaus -toiminto lisää automaattisesti htaccess-tiedostoon yllämainitut rivit.