Wordpressin saa helposti ja nopeasti asennettua palvelimellemme:
  1. Kirjaudu hallintapaneeliin kohdasta "Oma tili" (https://www.domainhotelli.fi/oma) -> Omat hotellit -> Hallinnoi ->  Avaa hallintapaneeli.
  2. Valitse hallintapaneelissa oikeasta valikosta "Klik-asennusohjelma".
  3. Valitse listalta Wordpress ja tämän jälkeen "Asenna tämä sovellus".
Asennuksen jälkeen voit kirjautua Wordpressin hallintapaneeliin (wp-admin) joko Klik-asennusohjelman kautta tai osoitteessa omadomain.fi/wp-admin (korvaa omadomain.fi omalla domainillasi).