Wordpressin saa helposti ja nopeasti asennettua palvelimellemme:

Kirjaudu hallintapaneeliin kohdasta Oma tili -> Omat hotellit -> Hallinnoi ->  Avaa hallintapaneeli

Valitse hallintapaneelissa valikosta "Klik-asennusohjelma" ja tämän jälkeen valitse listalta Wordpress

"Asenna tämä sovellus"

Asennuksen jälkeen voit kirjautua Wordpressin hallintapaneeliin (wp-admin) joko Klik-asennusohjelman kautta tai osoitteessa omadomain.fi/wp-admin (korvaa omadomain.fi omalla domainillasi).