Wordpressin saa helposti ja nopeasti asennettua palvelimellemme:

Kirjaudu hallintapaneeliin kohdasta Oma tili -> Omat hotellit -> Hallinnoi ->  Avaa hallintapaneeli

Valitse hallintapaneelissa valikosta "Klik-asennusohjelma" ja tämän jälkeen valitse listalta Wordpress

"Asenna tämä sovellus"

Seuraavassa näkymässä voit valita Verkkotunnus-valikosta domainin jolle WordPress asennetaan. Huomaa jättää Polku-kohta tyhjäksi, jos on tarkoitus että asennus näkyy suoraan domainillasi, kuten tässä esimerkkikuvassa nyt asennus tehdään domainille www.domainhotelliohje.fi. Jos täyttää Polku-kohtaan tietoja, kuten "wordpress", tulisi asennus olemaan osoitteella www.domainhotelliohje.fi/wordpress.

Klik asennus

Asennuksen jälkeen voit kirjautua Wordpressin hallintapaneeliin (wp-admin) joko Klik-asennusohjelman kautta tai osoitteessa omadomain.fi/wp-admin (korvaa omadomain.fi omalla domainillasi).

Wp admin