Voit muuttaa domainien nimipalvelimia Omalla tilillä kohdassa Domainit. Domainit sivulla klikkaa haluamasi domainin riviä ja avautuvalla sivulla on kohta Vaihda nimipalvelimet. Ko. sivulla voit valita muokatut nimipalvelimet ja korvata oletusnimipalvelimet muillla nimipalvelmilla.

Valitse domain jonka nimipalvelimia haluat muuttaa:
Hallinnoi domainia

Valitse joko vasemmasta valikosta Nimipalvelimet, tai oikealta Vaihda nimipalvelimet.
Nimipalvleimet

Jos domainillasi on muut nimipalvelimet käytössä ja haluat vaihtaa nämä Domainhotellin nimipalvelimiin, valitse "Käytä oletusnimipalvelimia" ja tämän jälkeen "Muuta nimipalvelimia".
Oletusnimipalvelimet

Jos haluat käyttää muita kuin Domainhotellin nimipalvelimia, valitse "Käytä muita nimipalvelimia" ja täytä kenttiin nimipalvelimet. Klikkaa tämän jälkeen "Muuta nimipalvelimia".
Omat nimipalvelimet