Siirrä domainisi meille

Verkkotunnuksen omistajuus säilyy aina asiakkaalla, Domainhotelli hoitaa verkkotunnuksen uusimiset ja muut toimenpiteet asiakkaan puolesta ja hänen valtuuttamanaan.

Siirtääksesi .fi-päätteisen domainin hae tai pyydä nykyiseltä verkkotunnuksen ylläpitäjältä verkkotunnuksen välittäjän vaihtoavain. Kun olet saanut avaimen, voit aloittaa siirron alla olevalla lomakkeella.

Muun kuin .fi-domainin siirtoa varten tarvitset siirtoavaimen (voi olla myös nimellä auth code, transfer key tai EPP code) sekä useimmissa domainpäätteissä domainin siirtolukituksen avauksen. Nämä voi monesti tehdä omatoimisesti kirjatumalla nykyisen verkkotunnuksen ylläpitäjän palveluun (esim. GoDaddy, Gandhi, Joker etc), mutta mikäli asia ei onnistu omatoimisesti niin kysy niitä asiakaspalvelusta. Kun siirtolukitus on avattu ja sinulla on siirtoavain, voit aloittaa siirron alla olevalla lomakkeella.

Domainin siirto lisää domainin voimassaoloaikaa yhdellä vuodella (ei koske kaikkia domainpäätteitä, esimerkiksi .fi-domainia, tai juuri uusittuja verkkotunnuksia).


Domainin siirto