Kumppani

Ansaitse rahaa suosittelemalla meitä.

Liity kumppaniksi lähettämällä viestiä osoitteeseen support@domainhotelli.fi

Palkkio 50%

Toinen puoli meille ja toinen sinulle. Suosittelemalla nopeasti kasvavaa yritystämme ja Suomessa sijaitsevia Webhotelleja ansaitset huikean bonuksen! Webhotellimme pysyvät suurina ja hinnat edullisina. Suosittelubonus on kertakorvaus ja koskee webhotelleja.

Liittyminen on ilmaista

Kun sinulla on yritys ja meiltä asiakastili ja siellä oma Webhotelli, voit helposti liittyä kumppaniksi. Myös yksityishenkilö voi liittyä kumppaniksi, mutta kertyneet bonukset voidaan ainoastaan käyttää tuleviin laskuihin. Laita vain viestiä osoitteeseen support@domainhotelli.fi halustasi liittyä kumppaniksi ja asia on hoidossa.

Muuta:

  • Palkkio uusien asiakkaiden webhotelleista
  • Nostoraja 50 €
  • Kumppani laskuttaa meitä nostosumman mukaisesti (laskun tulee sisältää arvonlisävero). Jos yritys ei ole arvonlisäverollinen, vähennetään arvonlisävero hyvitettävästä bonuksesta.
  • Domainhotelli Oy pidättää oikeuden muutoksiin

Näin liityt

Liityt Domainhotellin kumppaniksi laittamalla meille pyynnön asiasta osoitteeseen support@domainhotelli.fi. Tämän jälkeen liitämme asiakastilin kumppaniksi ja voit aloittaa bonusten ansaitsemisen.

Nopeasti kasvava Domainhotelli

Domainhotelli kasvaa tällä hetkellä nopeasti. Mahdollisesti nopein kasvu Suomessa.

Suomalainen Domainhotelli

Domainhotelli on suomalainen. Asiakaspalvelumme vastaa myös suomeksi ja palvelimemme sijaitsevat luonnollisesti Suomessa.

Halvat hinnat

Domainhotelli pyrkii tiukkaan hintakilpailuun samalla tarjoten webhotelleissa suuren levytilan.