Domainhotelli

Domainhotelli on vuonna 2015 perustettu domainpalveluita ja moderneja webhotelleja tarjoava suomalainen yritys. Tavoitteenamme on mullistaa Suomen domain ja webhotellimarkkina tarjoamalla pitkälle viedyn automatisoinnin ansiosta niin edullista palvelua mihin kilpailijat eivät pysty. Palvelustamme saa domainin rekisteröinnin ja muun hallinnan nopeasti ja edullisesti. Tarjoamme edullisia webhotelleja runsaalla levytilalla.

Palvelimemme sijaitsevat Helsingissä modernissa palvelinsalissa.

Tiedote 6.4.2020: Loopia Group AB on allekirjoittanut sopimuksen Domainhotelli Oy:n koko osakekannan ostamisesta tytäryhtiön Planeetta Internet Oy: n kautta. Kauppa on toinen Suomessa konsernille, joka osti Planeetta Internet Oy:n elokuussa 2019 ja jatkaa konsernin kasvustrategian toteuttamista Pohjoismaissa ja itäisessä Keski-Euroopassa.


AAA-luottoluokitus

Domainhotelli Oy on luokiteltu korkeimpaan AAA luottoluokkaan 25.2.2019 Suomalaisyrityksistä ainoastaan 2,7 prosenttia kuuluu korkeimpaan luottoluokkaan AAA.

.fi-verkkotunnusvälittäjä

Domainhotelli on Traficomin valtuuttama .fi verkkotunnusvälittäjä. Kauttamme saa .fi verkkotunnukset ja niihin liittyvän täyden hallinnan.

Osoite
  • Lemminkäisenkatu 14-18
  • 20520 Turku
Y-tunnus
  • 1753494-9
Seuraa meitä
Kieli