Väliaikaisen osoitteen vaihto

Tässä ohjeessa kerromme, kuinka voit vaihtaa WordPress-sivustosi väliaikaisen osoitteen oikeaksi. Jos haluat luoda sivuston väliaikaiselle osoitteelle, katso ohjeemme siihen täältä.

Kirjaudu aluksi wp-admin -puolelle ja vaihda sivustosi osoite oikeaksi:

1. Valitse vasemmasta valikosta asetukset-kohdan alta yleiset asetukset.
  2. Muuta uusi haluamasi osoite WordPressin osoitteeksi ja sivuston osoitteeksi. Osoite voi olla esimerkiksi muotoa https://domainhotelli.fi
  3. Muista tallentaa muutokset.

Kun olet muuttanut osoitteen wp-adminiin, voit muuttaa osoitteen vielä Klik-asennusohjelman tietoihin:

1. Siirry webhotellisi hallintapaneeliin ja siellä Klik-asennusohjelmiesi hallintaan.
  2. Valitse haluamasi asennusohjelma ja klikkaa sen kohdalta jakoavainta.
  3. Valitse ohjelman välilehdiltä "Advanced".
  4. Muokkaa sijainnin osoitteeksi (Location URL) haluamasi osoite, kuten https://domainhotelli.fi

Nyt voit muuttaa domainisi liikenteen meille. Jos muutat nimipalvelimet, muistathan, että nimipalvelinmuutoksella myös domainisi sähköpostiliikenne lähtee kulkemaan meille. Ohjeemme nimipalvelinmuutoksen tekemiseen löydät täältä.

Kun domainin liikenne ohjautuu palveluumme, suosittelemme vielä päivittämään kaikki sivuston osoitteet oikeiksi esimerkiksi Go Live Update URLS -lisäosalla.