1. Kirjaudu hallintapaneeliin -> Omat hotellit -> Hallinnoi -> Avaa hallintapaneeli.

2. Valitse Sähköposti -valikosta "Sähköpostitilit" ja klikkaa oikealla näkyvää "+LUO".Sähköpostitili

3. Täytettävät tiedot ovat käyttäjätunnus ja salasana. Ylempänä oleva "Domain" antaa valita sähköpostin loppuosan.

HUOM: Käyttäjätunnus kohtaan tulee sähköpostin alkuosa, esimerkiksi kuvassa luodaan tili testi@domainhotelliohje.fi,  jolloin käyttäjätunnuksena on pelkkä "testi".

Sähköpostitilin asetukset

4. Viimeistele tilin luominen rullaamalla sivuston alalaitaan ja valitse "+LUO".

Luo sähköpostitili

Sähköpostitili on nyt onnistuneesti luotu ja pääset lukemaan sähköpostia selaimen kautta tästä osoitteesta: https://webmail.domainhotelli.fi/