1. Kirjaudu hallintapaneeliin -> Omat hotellit -> Hallinnoi -> Avaa hallintapaneeli.

2. Valitse Sähköposti -valikosta "Sähköpostitilit".

3. Täytä tiedot ja klikkaa "Luo tili".

Samalla sivulla voi myös hallinnoida nykyisiä tilejä.

Oliko tästä vastauksesta apua?

Tulosta kysymys ja vastaus

Lue myös

Roskapostifiltterin käyttöönotto

Voit ottaa domainillesi käyttöön tehokkaan SpamExperts-roskapostisuodattimen kirjautumalla...

Sähköpostiviestien siirtäminen Domainhotellin sähköpostiin Thunderbirdin avulla

Tässä ohjeessa käymmä läpi, kuinka sähköpostiviestien siirtäminen Domainhotellin sähköpostiin...