Domainin vahvistus

Rekisteröidessäsi tai siirtäessäsi palveluumme geneeristä domainia (esimerkiksi .com, .net tai .org), saat domainrekisteriltämme englanninkielisen vahvistuspyynnön sähköpostitse.

Jos olet rekisteröimässä useamman uuden domainin samoilla yhteystiedoilla, lähetetään sinulle vain yksi vahvistuspyyntö. Jos taas olet rekisteröinyt jo aiemmin domaineja samoilla yhteystiedoilla, ei vahvistusta enää kysytä uudestaan, kun olet tämän jo aiemmin tehnyt.

Viesti lähetetään domainin tietoihin merkittyyn sähköpostiosoitteeseen otsikolla "The verification of your domains is required" osoitteesta registrant-verification@ispapi.net .

Tässä vahvistusviestissä olevaa linkkiä tulee klikata, jotta verkkotunnuksen tiedoissa oleva domainin haltijan sähköpostiosoite voidaan vahvistaa. Jos sähköpostiosoitetta ei vahvisteta 15 päivän sisällä, domain lakkaa väliaikaisesti toimimasta.

Sähköpostiosoitteen vahvistus on verkkotunnuksia hallinnoivan ICANN:n vaatimus ja sääntöjen mukaan domainin haltijan tulee  hyväksyä tämä itse. 

Jos sinulle heräsi jotakin kysyttävää aiheesta, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Oliko tästä vastauksesta apua?