Hallintapaneelin salasana

Hallintapaneelin tunnukset kuuluvat kaikkiin 1+ tähden ja tätä suurempiin webhotelleihimmne. Tietoturvasyistä emme toimita hallintapaneelin salasanaa suoraan, vaan sen voit tarvittaessa itse määritellä Oma tilin kautta.

Kirjaudu Oma tilille täältä https://www.domainhotelli.fi/oma

Kirjauduttuasi näkyy heti Oma tilin etusivulla listaus tililtäsi löytyvistä webhotelleista. Etene sen hotellin kohdalle, jolle hallintapaneelin salasana on tarkoitus määritellä ja klikkaa vihreää Hallinnoi-painiketta.

Aukeavalla sivulla löydät vasemmalta laidalta Vaihda salasana -linkin.

Tässä määrittelemäsi salasana toimii yhdessä hallintapaneelin käyttäjätunnuksen kanssa myös webhotellin ftp- sekä ssh-tunnuksena.