Olen tilannut webhotellin ja domainin. Miten käytän palvelua?

Webhotelli luodaan automaattisesti heti tilauksen jälkeen, ja domainin rekisteröinti tapahtuu kun maksusuoritus on kirjautunut meille. Luottokortilla, PayPalilla tai verkkomaksupainikkeella maksettaessa kirjautuu maksu järjestelmäämme välittömästi.

Webhotellia voi tarvittaessa alkaa käyttämään jo ennen domainin rekisteröintiä. Hallintapaneeliin (jossa voi mm. asentaa Wordpressin ja luoda sähköpostitilejä/ohjauksia) pääsee kirjautumaan Omalta tililtä (https://www.domainhotelli.fi/oma) kohdasta Omat hotellit -> Hallinnoi -> Avaa hallintapaneeli.

Sähköpostien vastaanottaminen ja kotisivut alkavat toimimaan vasta kun domain on aktiivinen. Yleensä .fi-domain alkaa toimimaan noin tunnin kuluessa rekisteröinnistä, ja muut domainit (esim. .com, .net, .org) välittömästi.

Kun sähköpostitili on luotu, voi tätä alkaa käyttämään esim. Webmailin kautta. Webmailiin voi kirjautua osoitteessa https://webmail.domainhotelli.fi/ . Sähköpostitilin voi myös liittää sähköpostiohjelmaan (esim. Outlook, Thunderbird, Mac Mail) tai mobiililaitteeseen.


Muita ohjeita:

Miten asennan Wordpressin palvelimelle?

Oliko tästä vastauksesta apua?

 Tulosta kysymys ja vastaus