Voit ottaa Klik-asennusohjelmalla asennetuista ohjelmista varmuuskopioita.

Lisäksi otamme erikseen automaattisia varmuuskopioita, joita pääset hallintapaneelin kautta palauttamaan. Näitä säilytetään viimeisen 14 päivän ajalta.

1. Hallintapaneelissa klikkaa auki oma sivustosi asennus.

Klik-varmuuskopiot

2. Ensimmäisellä sivulla näet ylhäältä oikealta mahdollisten varmuuskopioiden määrän.

Klik-varmuuskopiot

3. Jos tahdot tarkistella tietyn asennuksen asetuksia, klikkaa sen otsikkoa. Tämän jälkeen alapuolelle avautuu ”Yleiskatsaus”. Rullaa sivua alaspäin ja pääset hallinnoimaan automaattisia varmuuskopioita.

Klik-varmuuskopiot

4. Voit manuaalisesti tarpeen mukaan ottaa varmuuskopion. Valitse ensin oikealta ruksaamalla haluamasi asennus ja sitten ”varmuuskopio”.

Klik-varmuuskopiot

5. Uudesta näkymästä voit kirjoittaa vapaavalintaisen tunnisteen varmuuskopiosta ja klikkaa alhaalta vielä ”varmuuskopio”. Etene ohjelman mukaan.

Klik-varmuuskopiot

6. Jos tahdot palauttaa varmuuskopioita, mene välilehteen ”varmuuskopiot”.

Klik-varmuuskopiot

7. Näet listassa kaikki varmuuskopiot. Valitse oikean asennuksen varmuuskopio haluamaltasi ajalta ruksaamalla se oikealta, ja tämän jälkeen klikkaa palaus-ikonia.

Klik-varmuuskopiot

8. Etene ohjelman mukaan. Valitse palautus alkuperäiseen sijaintiin jos tahdot korvata nykyisen sivuston.

Klik-varmuuskopiot

9. Seuraavassa näkymässä näet punaisella merkattuna, mihin kohteisiin tulee muutoksia. Rullaa sivu alas ja klikkaa ”Palauta”.

10. Palautus on nyt tehty. Ylimääräiset tai vanhat varmuuskopiot voit poistaa.