Webhotellin levytila sisältää mm. sivuston- sekä mahdollisia sähköpostitilejä koskevan sisällön.

Levytilan tarkastelu

Levytilaa voit tarkastella hallintapaneelin kohdassa "Levytilan käyttö" .

Avautuvalla sivulla näet seuraavan mukaisen näkymän:

Rullaamalla sivua alaspäin, voit vielä lajitella hakemistot levytilan käytön mukaan (ylimpänä eniten levytilaa vievä hakemisto).

Levytilan vapauttaminen

Jos levytila on täynnä, suosittelemme tarkastamaan, josko webhotellissasi olisi mahdollista vapauttaa levytilaa poistamalla esimerkiksi turhia sähköpostiviestejä, tms.
Sähköposteja on mahdollista poistaa esimerkiksi Webmailissa.
Jos sähköpostitili on liitetty johonkin sähköpostiohjelmaan IMAP-yhteydellä, on viestien poistaminen mahdollista myös ko. ohjelmassa.

Levytilan lisääminen

Levytilan kasvattaminen onnistuu päivittämällä webhotelli suurempaan pakettiin.
Päivitystilauksen saat tehtyä omalla asiakastililläsi tämän ohjeemme mukaan.