Oletuksena webhotellissamme PHP-versiona on 7.2. Suosittelemme pitämään PHP-version päivitettynä tietoturvasyistä. Jos kuitenkin lisäosasi tai teemasi ei tätä tue, voit ottaa käyttöön myös vanhemman version kuten PHP 7.1.

PHP-versiota pääset hallitsemaan Oman tilin kautta hallintapaneelista.

1. Kun olet hallintapaneelissa, klikkaa auki ”MultiPHP:n hallinta”. Tämä löytyy yleensä hallintapaneelin alaosasta.

PHP versio

2. Voit valita PHP-version webhotellisi kaikille domaineille ja alidomaineille, jos sellaisia on lisätty. PHP-versio-sarakkeessa näet mikä versio tällä hetkellä on käytössä.

PHP versio

3. Ruksaa vasemmalta valikosta se domain, jonka versiota tahdot vaihtaa. Tämän jälkeen valitse oikealta pudotusvalikosta haluamasi versio ja paina ”Tallenna”. Muutos on heti voimassa.

Listalta löytyy sekä EA-PHP-versiota, että ALT-PHP. Suosittelemme käyttämään EA-alkuisia PHP-versioita, jotka ovat cPanelin ja niistä löytyy ajantasaiset laajennokset.

PHP versio