Tässä käydään läpi, miten voit liittää Domainhotellin sähköpostitilin Mac Mail-sovellukseen.

1. Avaa Mac Mail-ohjelmasi ja klikkaa ylhäältä Mail ja Lisää tili.

Mac Mail

2. Uudesta ikkunasta valitse ”Muu Mail-tili..” ja Jatka.

Mac Mail

3. Syötä sähköpostitilin nimi, sähköpostin osoite sekä salasana.

Mac Mail

4. Täytä vielä oma palvelimesi, se voi olla esim. mail.domainhotelli.fi tai mail02.domainhotelli.fi. Tarkista osoite Uuden Domainhotellin tiedot -viestistä, tai kysy asiakaspalvelusta.
Palvelin on sama sekä saapuvalle että lähtevälle postille.
Klikkaa ”kirjaudu sisään”.

Mac Mail

5. Ohjelma ehdottaa toimintoja, joita käyttää. Klikkaa OK.

Mac Mail

6. Sähköpostitili on lisätty. Käy vielä Asetukset-kohdassa tarkistamassa lisäasetukset!
Mene ylävalikosta Mail ja Asetukset.
Mac Mail

7. Uudesta ikkunasta mene välilehteen ”Palvelinasetukset”.
Poista ruksit kohdasta ”Hallitse yhteysasetuksia automaattisesti”, jonka jälkeen näet lisäasetukset.
Saapuvan postin palvelin IMAP:
- Portti 993
- Käytä TLS/SSL
- Todentaminen: salasana
Lähtevän postin palvelin SMTP:
- Täytä tarvittaessa sähköpostiosoite ja salasana
- Portti 587
- Käytä TLS/SSL
- Todentaminen: salasana
Tallenna muutokset.

Mac Mail

8. Sähköpostitili on nyt onnistuneesti lisätty!