Tässä käydään läpi, miten voit liittää Domainhotellin sähköpostitilin iPhonen Mail-sovellukseen.

1. Avaa Asetukset ja sieltä valitse ”Sähköposti”.

iPhone

2. Klikkaa auki Tilit ja valitse sitten ”Lisää tili” ja tämän jälkeen alin vaihtoehto ”Muu”.

iPhone

3. Uuden tilin tietoihin täytä tilin nimi, sähköpostiosoite sekä salasana. Klikkaa sitten "Seuraava".

iPhone

4. Täytä tämän jälkeen saapuvan palvelimen nimi,  se voi olla esim. mail.domainhotelli.fi tai mail02.domainhotelli.fi. Tarkista osoite Uuden Domainhotellin tiedot -viestistä, tai kysy asiakaspalvelusta. Sama palvelin tulee sekä saapuvalle että lähtevälle postille.
Tarkista että sähköpostiosoite ja salasana on täytetty.

iPhone

5. Siirry samaa sivua alaspäin ja täytä samat tiedot kokonaisuudessaan myös lähtevän postin palvelimelle (SMTP). Sähköpostiosoite ja salasana tulee kirjoittaa kokonaisuudessaan. Valitse sitten ”Seuraava”.

iPhone

6. Ohjelma tarkistaa hetken aikaa asetuksia.

iPhone

7.  Tämän jälkeen voit valita käyttöösi sähköpostin ja halutessasi muistiinpanot. Klikkaa ”tallenna” ja sähköpostitili on nyt lisätty.

iPhone

8. Voit vielä tarkistaa tilin lisäasetukset. Mene sähköpostitilin asetuksiin.

iPhone

Asetuksista valitse vielä IMAP-tili.

iPhone

Sähköpostitilin asetuksista klikkaa auki Lähtevän postin palvelin -tiedot.

iPhone

Ja mene vielä palvelimen asetuksiin.

iPhone

9. Tarkista että SSL suojaus on päällä, sekä lähtevän postin portin numero on 587. Klikkaa lopuksi ”Valmis”.

iPhone