Edelleenlähetyksiä voit luoda hallintapaneelissa. Kirjaudu ensin Omalle tilille ja siirry sieltä hallintapaneeliin.

Jos luot edelleenlähetyksen olemassa olevalle sähköpostitilille, tulevat saapuvat viestit olemaan tällöin kahdessa paikassa (alkuperäisessä sähköpostitilissä, sekä tilissä johon edelleenlähetetys on luotu).
Voit myös luoda pelkän edelleenlähetyksen, ilman olemassa olevaa sähköpostitiliä, jolloin viestit saapuvat vain edelleenlähetettävälle tilille.

1. Siirry kohtaan ”edelleenlähetykset”.

Edelleenlähetyksen luominen

2. Valitse valikosta mille domainille tahdot luoda edelleenlähetyksiä ja klikkaa alempaa sitten ”luo uusi edelleenlähetys”.

Edelleenlähetyksen luominen

3. Täytä sähköpostin alkuosa, josta tahdot edelleenlähetykset ja täytä alemmas mihin tahdot viestit saada. Voit luoda kuten tässä esimerkissä lähetyksen täysin ulkoiseen palveluun (kuten Gmail, Hotmail jne) tai saman domainin toiseen sähköpostitiliin. Klikkaa lopulta ”luo uusi edelleenlähetys”.

Edelleenlähetyksen luominen

4. Edelleenlähetys on nyt valmis ja se astuu voimaan heti.