Ohje: Sähköpostitilin liittäminen Gmailiin

Tässä käydään läpi, miten voit liittää Domainhotellin sähköpostitilin omaan Gmailiisi, jolloin voit yhdellä sovelluksella käyttää molempia sähköpostitilejä.

1. Kirjaudu ensin Gmailiin sillä sähköpostilla, johon haluat Domainhotellin sähköpostin liittää. Klikkaa ylhäältä oikealta rataspyörä-ikonia ja valikosta ota ”asetukset”.

Sähköpostitilin liittäminen Gmailiin

2. Välilehdeltä ”tilit ja tuonti” klikkaa ”Lisää sähköpostitili”.

Sähköpostitilin liittäminen Gmailiin

3. Kirjoita sähköpostitilisi, jonka tahdot liittää tähän Gmailiin.

Sähköpostitilin liittäminen Gmailiin

4. Valitse alin vaihtoehto, ”tuo sähköpostit toiselta tililtäni (POP3)”

Sähköpostitilin liittäminen Gmailiin

5. Täytä tarvittavat tiedot.

Käyttäjätunnus: sähköpostiosoite kokonaisuudessaan
Salasana: lisättävän sähköpostitilin salasana
POP-palvelin: oma palvelimesi, voi olla esim. mail.domainhotelli.fi tai mail02.domainhotelli.fi. Tarkista osoite Uuden Domainhotellin tiedot -viestistä, tai kysy asiakaspalvelusta.
Portti: 995
Käytä aina suojattua yhteyttä (SSL) viestien hakemiseen.

Jos käytät ”Jätä kopio haetuista viesteistä palvelimelle" jää tällöin saapuneet viestit myös Domainhotellin palvelimelle ja voit tällöin käyttää esimerkiksi meidän webmailia tarvittaessa.

HUOM! 1+ tähden webhotellissa älä käytä kyseistä vaihtoehtoa että viestit jätetään palvelimelle, tällöin webhotellin levytila ei täyty sähköposteista.

Sähköpostitilin liittäminen Gmailiin

6. Sähköpostitili on nyt lisätty.
Jos tahdot samalta tililtä myös lähettää viestejä Gmailin kautta, valitse ”kyllä”.

Sähköpostitilin liittäminen Gmailiin

7. Voit kirjoittaa nyt sen nimen, jonka tahdot näkyvän vastaanottajalle.

Sähköpostitilin liittäminen Gmailiin

8. Täytä tarvittavat tiedot.

SMTP-palvelin: Tämä on sama kuin aikaisempi POP-palvelin, voi olla esim. mail.domainhotelli.fi tai mail02.domainhotelli.fi. Tarkista osoite Uuden Domainhotellin tiedot -viestistä, tai kysy asiakaspalvelusta.
Käyttäjätunnus: sähköpostiosoite kokonaisuudessaan
Salasana: lisättävän sähköpostitilin salasana
Portti: 465
SSL-suojattu yhteys

Sähköpostitilin liittäminen Gmailiin

9. Seuraavaksi saat sähköpostiisi viestin Googlelta, jossa tilin lisääminen tulee vahvistaa linkin kautta tai kopioimalla sieltä koodi ja lisäämällä se tähän ikkunaan.

Sähköpostitilin liittäminen Gmailiin

Tili on nyt onnistuneesti lisätty Gmailiin!

Tulosta