WordPress-sivuston tuominen Klik-asennusohjelmaan

Jos olet siirtänyt WordPress-sivustosi meille jostakin toisesta palvelusta, voit vielä tuoda sivuston Klik-asennusohjelmaan.
Klik-ohjelmassa voit helposti asentaa- ja päivittää sivuja sekä ottaa varmuuskopioita ja tuoda asennuksen toisaalta.

Tässä ohjeessa käymme läpi, kuinka saat tuotua meille siirtämäsi WordPress-sivuston asennusohjelmaan.

Tiedostot ja tietokanta siirretty?

Tarkasta aluksi, että olet siirtänyt kaiken tarpeellisen palvelimelle sivustoasi koskien.
Voit käydä vielä läpi ohjeemme WP-sivujen manuaalisesta siirrosta.

Sivuston tuonti asennusohjelmaan

Valitse hallintapaneelissasi kohta Klik-asennusohjelma ja sen alta WordPress.

Uudella avautuvalla sivulla, valitse "+ asenna tämä sovellus" -kohdan vierestä valikosta kohta tuo olemassaoleva asennus.

Kun sivusto on jo webhotellissa meidän palvelimellamme, tulee nyt valita kohta "Tästä tilistä" -> "Jatka".

Valitse verkkotunnus-kohdasta osoite, jossa haluat sivustosi näkyvän.

Ylin vaihtoehto on päädomainille tarkoitettu väliaikainen osoite.
Tämän kohdan voi valita, jos nettisivustoa koskevaa liikennettä ei ole vielä ohjattu meille, ja haluat jo päästä muokkaamaan sivustoa palvelimellamme.

Alin vaihtoehto on suojattu https-osoite, jonka suosittelemme valittavaksi kun domainisi SSL-sertifikaatti on asennettu webhotelliin.
Ohjeita sertifikaatin toimivuuden tarkastamiseen täältä.

Kun olet valinnut verkkotunnuksen, klikkaa lopuksi Tuo.

Tuonti saattaa rullata hetken, joten olethan kärsivällinen tämän kanssa. Hetken kuluttua sivuston pitäisi löytyä asennusohjelmasta kuvan mukaan.
Tässä esimerkissä toimme asennuksen väliaikaiselle osoitteelle.