Kaikkiin webhotelleihimme (3-, 4- ja 5 tähden) kuuluu veloitukseton SSL-sertifikaatti, joka asennetaan automaattisesti webhotelliin, kun domainisi liikenne on ohjattu meille.
Uuden sertifikaatin asentumisessa menee yleensä maksimissaan noin 24 tuntia.

Tämä ei vaadi sinulta lainkaan toimia, mutta halutessasi voit vielä olla yhteyksissä asiakaspalveluumme support@domainhotelli.fi

Sertifikaatin toimivuuden voit testata siirtymällä sivujesi https-osoitteeseen.

Tässä ohjeitamme sertifikaattiin liittyen: