Ohjeet ja tuki

Ohje: Miten vaihdan sähköpostitilin salasanan? Tulosta

Sähköpostitilin salasanan saat vaihdettua Webmailissa tai webhotellisi hallintapaneelissa.

Webmailissa

1. Valitse ylhäältä oikealta käyttäjäkuvake -> "Vaihda salasana"

2.
Aseta uudella avautuvalla sivulla uusi salasana. Tallenna muutos.

HUOM! Jos klikkaat salasanan vierestä "luonti", generoi järjestelmä sinulle satunnaisen salasanan.

Salasana webmail

Hallintapaneelissa

1. Siirry hallintapaneelissa kohtaan "Sähköpostitilit"

2. Valitse haluamasi sähköpostitilin kohdalta "hallinta"

Salasanan vaihto cPanel

3. Aseta uusi salasana. Huomaa että alla olevan palkin tulee vaihtua vihreäksi, jolloin salasana on tarpeeksi vahva.

HUOM! Jos klikkaat salasanan vierestä "luonti", generoi järjestelmä sinulle satunnaisen salasanan.

Salasana cPanel

4. Päivitä asetukset alempaa sivulla.

Salasana cPanel

Huomioithan, että jos käytät sähköpostitiliä jossakin ulkopuolisessa sähköpostiohjelmassa, tulisi ohjelmaan päivittää uusi salasana sähköpostitilillesi.