Sähköpostitilin salasanan saat vaihdettua Webmailissa tai webhotellisi hallintapaneelissa.

Webmailissa

1. Valitse ylhäältä oikealta käyttäjäkuvake -> "Vaihda salasana"

2.
Aseta uudella avautuvalla sivulla uusi salasanan -> "Tallenna"

Hallintapaneelissa

1. Siirry hallintapaneelissa kohtaan "Sähköpostitilit"

2. Valitse haluamasi sähköpostitilin kohdalta "Password and Authentication"

3. Aseta uusi salasana

4. Klikkaa "Vaihda salasana"

Huomioithan, että jos käytät sähköpostitiliä jossakin ulkopuolisessa sähköpostiohjelmassa, tulisi ohjelmaan päivittää uusi salasana sähköpostitilillesi.