Kuinka päivitän asiakastilin tiedot?

Asiakastilin tietoja saat päivitettyä omalla tililläsi.
Oman asiakastilisi etusivulla näet vasemmassa valikossa kohdan "Yhteystietosi" -> alla vihreällä pohjalla "Päivitä"-painike.

Vaihtoehtoisesti voit myös myös valita vasemmasta valikosta kohdan "Yhteystiedot" -> "Omat yhteystiedot".

Halutessasi voit myös klikata omaa nimeäsi, joka näkyy asiakastilin etusivulla yläpalkissa oikealla.

Saat muutettua kaikkia haluamiasi yhteystietoja, sekä valittua esimerkiksi laskutustavan tilauksillesi.