Alidomainin lisääminen webhotelliin

Webhotellisi hallintapaneelissa saat lisättyä haluamallesi domainille alidomainin (alitoimialueen) seuraavasti:

1. Kirjaudu webhotellisi hallintapaneeliin oman tilisi kautta.

2. Valitse domainit-osion alta "Alidomainit".

3. Kirjoita haluamasi alidomainin nimi ja valitse domain, jolle alidomain luodaan.
Kotihakemisto luodaan alidomainille automaattisesti, joten tähän sinun ei tarvitse halutessasi kirjoittaa mitään.

Alidomain on nyt luotu ja voit hallinnoida sitä samalla sivulla, jossa juuri loit alidomainin!