Palvelimen puolesta PHP:n muistirajoitus on 512M. Jos Wordpress kuitenkin ilmoittaa että esim. 40M on käytettävissä, voi rajoitusta nostaa muokkaamalla wp-config.php -tiedostoa:

1. Avaa wp-config.php -tiedosto hallintapaneelimme tiedostojenhallinnalla tai erillisellä FTP-ohjelmalla. Jos kyseessä on webhotellin päädomain ja sivusto on juuressa, sijaitsee tiedosto public_html -kansiossa.

2. Lisää seuraava rivi ko. tiedostoon (ennen riviä "/* That's all, stop editing! Happy blogging. */"):

define('WP_MEMORY_LIMIT', '256M');