Käytössämme on erilliset MySQL-palvelimet, joten localhost -osoitetta ei voi käyttää sivuston asetuksissa.

MySQL-palvelimen osoite on muotoa "mysql.0x.domainhotelli.fi", esim. "mysql01.domainhotelli.fi" (riippuen palvelimesta).

Oikean osoitteen näet hallintapaneelissa kohdassa Tietokannat -> MySQL-tietokannat -> MySQL-etäpalvelin. Samalla sivulla voi hallinnoida tietokantoja ja tietokantakäyttäjiä.

Mikäli asennat ohjelmia Klik-asennusohjelmallamme, luodaan tietokanta-asetukset automaattisesti.