Webmailin kirjautumissivu on muuttunut 27.11.2017 niin, että käyttäjä ohjataan cPanel-palvelimen webmailiin. Käytössä on sama webmail-ohjelma (Roundcube) kuin ennenkin.

Mikäli vanhalla webmail-palvelimella on ollut osoitekirja käytössä, voit kopioida tämän kirjautumalla vanhaan webmailiin. Osoitekirjan voi ladata omalle koneelle kohdassa Osoitekirja -> Vie (Export). Tämän jälkeen voit kirjautua uudelle palvelimelle (https://webmail.domainhotelli.fi/) ja käyttää Roundcubessa tuontitoimintoa (Yhteystiedot -> Tuo).

Uudessa webmailissa on enemmän ominaisuuksia, mm:

• Salasanan vaihto
  • Automaattivastaajat
  • Edelleenlähetykset