Voit ottaa domainillesi käyttöön tehokkaan SpamExperts-roskapostisuodattimen kirjautumalla hallintapaneelin kautta SpamExperts-hallintaan.

Hallintapaneelisi pääset kirjautumaan esimerkiksi oman asiakastilin kautta.

Valitse hallintapaneelissa kohta "Roskapostisuodatin".

Valitse listauksesta domainisi, jonka suodatinta haluat hallinnoida.
Klikkaa domainin kohdalla "Login".

Uudella avautuvalla sivulla voit hallinnoida kaikkea roskapostisuodattimeesi liittyvää.

Postien vapauttaminen karanteenista

Jos epäilet, että jotkin sinulle lähetetyt viestit ovat joutuneet karanteeniin, voit vapauttaa niitä roskapostikaranteenista.
Valitse tällöin vasemmasta valikosta kohta "Roskapostikaranteeni".

Avautuvalla sivulla voit hallinnoida mahdollisesti karanteenissa olevia viestejä.
Voit palauttaa viestejä karanteenista, sekä opettaa suodatinta siitä, että posti ei ole roskapostia.

Lähettäjän estäminen

Jos et halua vastaanottaa viestejä tietyltä lähettäjältä, voit estää lähettäjän kohdassa "Lähettäjän estolista".

Lähettäjän salliminen

Halutessasi voit myös sallia lähettäjän kohdassa "Lähettäjän sallittu lista".