500-virheen Wordpressissä aiheuttaa yleensä jokin seuraavista:

• Lisäosa
  • Teema
  • Virheelliset .htaccess -asetukset

Vian selvitys ja korjaus

• Avaa tiedosto wp-config.php hallintapaneelin tiedostojenhallinnalla tai käytä FTP-ohjelmaa
  • Etsi rivi "define('WP_DEBUG', false);" ja muuta sana "false" muotoon "true"
  • Vieraile tämän jälkeen sivustollasi
  • Jos virhe viittaa lisäosaan, ota ko. lisäosa pois käytöstä nimeämällä tämän kansio uudelleen (lisää esim. loppuun alaviiva)
  • Kokeile sivustoa uudelleen
  • Jos sivusto toimii, ota debug-tila pois (true -> false)
  • Tarkista että Wordpress ja kaikki lisäosat ovat päivitetty uusimpiin versioihin
  • Vaihda tarvittaessa ongelmallinen lisäosa toiseen
  • Jos ongelma johtuu .htaccess-tiedoston asetuksista, kokeile nimetä ko. tiedosto uudelleen hetkellisesti