Webhotelleihimme (3-5 tähden) sisältyvät veloituksettomat Let's Encrypt -sertifikaatit, jotka mahdollistavat HTTPS-yhteyden kotisivuilla.
Domainkohtainen sertifikaatti asennetaan webhotelliin automaattisesti, kun domainin nettisivuja koskeva liikenne ohjautuu meille.

1. Muuta aluksi wp-admin -puolella osoite oikeaksi yleisissä asetuksissa.

2. Muuta vielä asennusohjelman osoite oikeaksi.

klik https ohjaus

3. Tee domainille https-ohjaus tämän ohjeemme mukaan.

4. Jos ohjaus ei toimi oikein, koeta vielä seuraavia WordPressin lisäosia: