Domainin lisääminen webhotelliin

Voit lisätä uuden domainin webhotelliisi lisädomainina tai rinnakkaisdomainina.

Lisädomainille voit luoda päädomainista riippumattomat, itsenäiset verkkosivut, sekä sähköpostitilejä.

Rinnakkaisdomainille voit tehdä ohjauksia, sekä luoda omia sähköpostitilejä.

Huom: Ääkköselliset domainit tulee lisätä ns. ACE muodossa. Tällä työkalulla voit tarkistaa domainin muodon: Ace Converter

Lisädomain:

1. Kirjaudu hallintapaneeliin Oman tilin kautta

2. Valitse kohta ”Lisädomainit”

3. Täytä ensimmäiseen kohtaan domainisi nimi, loput tiedot järjestelmä täyttää automaattisesti

4. Valitse alhaalta ”Lisää domain”

Rinnakkaisdomain:

1. Kirjaudu hallintapaneeliin Oman tilin kautta

2. Valitse kohta ”Rinnakkaisdomainit”

3. Kirjoita domainisi nimi

4. Valitse alhaalta ”Lisää domain”