Voit siirtää Wordpress.com-palvelussa tekemäsi Wordpress-sivut meidän palvelimelle.

1. Hae data

Kirjaudu Wordpress.com tilillesi. Kohdassa Työkalut valitse Vie. Valitse vietäväksi kaikki sisältö ja sen jälkeen valitse Luo vientitiedosto.

2. Asenna Wordpress normaalisti Domainhotellin hallintapaneelissa.

Kirjadu domainhotellin hallintapaneeliin ja valitse Wordpress hallintapaneelin etusivulta.

3. Siirrä sisältö uuteen Wordpressiin

Kirjaudu Wordpressin hallintaan. Voit kirjautua joko domainhotellin hallintapaneelin kautta tai suoraan wp-login.php sivun kautta. Valitse Työkalut kohdassa Vie ja sieltä WordPress - Käynnistätuontityökalu.