Näin voit liittää domainin Wix.com:ssa tehtyyn sivuun.

1. Aseta domainille Wix:n nimipalvelimet.
Voit tehdä tämän tilauksen yhteydessä tai myöhemmin asiakassivuilla.
Oikeat nimipalvelimet näet osoitteessa: https://www.wix.com/support/html5/article/wix-name-server-records Huomaa, että sinun pitää olla kirjautuneena että näet oikeat nimipalvelimet. Tilauslomakkeemme kysyy nimipalvelimia ja voit asettaa nimipalvelimet kenttiin nimipalvelin 1 ja nimipalvelin 2. Nimipalvelimet ovat yleensä muoto nsX.wixdns.net. Tarkista oikeat nimipalvelimien numerot Wixin sivuilta.

Jos olet jo rekisteröinyt domainin, voit muuttaa domainien nimipalvelimia Omalla tilillä kohdassa Domainit. Domainit sivulla klikkaa haluamasi domainin riviä ja avautuvalla sivulla on kohta Vaihda nimipalvelimet. Ko. sivulla voit valita muokatut nimipalvelimet ja korvata oletusnimipalvelimet muillla nimipalvelmilla.

Wix dns asetukset

2. Lisää domain Wixin hallintapaneelissa. Tarvitset tätä varten Wixin Premium planin.