Hallintapaneelissamme luodun sähköpostitilin voi liittää mihin tahansa sähköpostiohjelmaan, jossa on IMAP ja SMTP tuet. Tilin voi liittää esim. Outlookiin, Thunderbirdiin, Mac Mailiin tai puhelimen/tabletin sähköpostiohjelmaan. Asetukset sähköpostiohjelmiin:

Saapuvan postin palvelin (IMAP): mail.domainhotelli.fi
Portti: 993 (SSL/TLS-suojaus päällä)
Käyttäjätunnus: Koko sähköpostiosoite
Salasana: Sähköpostitilin salasana

Lähtevän postin palvelin (SMTP): mail.domainhotelli.fi

Portti: 465 tai 587 (SSL/TLS-suojaus päällä)
Käyttäjätunnus: Koko sähköpostiosoite
Salasana: Sähköpostitilin salasana

Myös POP-protokollaa on mahdollista käyttää, mutta suosittelemme IMAP-protokollan käyttöä. Kun IMAP on käytössä, voi sähköpostitilin liittää useampaan ohjelmaan ja samoja viestejä voi myös lukea Webmailin kautta.