Hallintapaneelissamme luodun sähköpostitilin voi liittää mihin tahansa sähköpostiohjelmaan, jossa on IMAP- ja SMTP-tuet. Tilin voi liittää esimerkiksi Outlookiin, Thunderbirdiin, Mac Mailiin tai puhelimen/tabletin sähköpostiohjelmaan.

Asetukset sähköpostiohjelmiin:
  • Saapuvan postin palvelin (IMAP): Tarkista osoite Uuden Domainhotellin tiedot -viestistä, tai kysy asiakaspalvelusta. Esimerkkejä: mail.domainhotelli.fi, mail02.domainhotelli.fi
    • Portti: 993 (SSL/TLS-suojaus päällä)
    • Käyttäjätunnus: Koko sähköpostiosoite
    • Salasana: Sähköpostitilin salasana
  • Lähtevän postin palvelin (SMTP): Tarkista osoite Uuden Domainhotellin tiedot-viestistä, tai kysy asiakaspalvelusta. Esimerkkejä: mail.domainhotelli.fi, mail02.domainhotelli.fi
    • Portti: 465 tai 587 (SSL/TLS-suojaus päällä)
    • Käyttäjätunnus: Koko sähköpostiosoite
    • Salasana: Sähköpostitilin salasana

Myös POP-protokollaa on mahdollista käyttää, mutta ensisijaisesti suosittelemme IMAP-protokollan käyttöä.
Kun IMAP on käytössä, voi sähköpostitilin liittää useampaan ohjelmaan ja samoja viestejä lukea myös tarjoamassamme Webmailissa.