Hallintapaneelin päivityksen johdosta, myös Roundcuben käyttöliittymä muuttui uudemman näköiseksi ja on nyt myös helpompi käyttää mobiililaitteilla.

Jos kuitenkin haluat käyttää vanhempaa käyttöliittymää, sekin on mahdollista. Voit vaihtaa tämän Roundcuben asetuksista.

Roundcuben käyttöliittymän vaihto vanhaan

1. Klikkaa vasemmalta asetukset.
  2. Klikkaa käyttöliittymä kohtaa.
  3. Valitse "Larry" -niminen käyttöliittymä "Elastic" -nimisen tilalle.
  4. Klikkaa tallenna.

Nyt voit jatkaa Roundcuben käyttöä entiseen tapaan. Mikäli haluat vaihtaa takaisin uuteen käyttöliittymään niin toista samat vaiheet, valitsemalla "Elastic" -niminen käyttöliittymä.