Ohjeet ja tuki

Ohje: Sähköpostitilin liittäminen Thunderbirdiin Tulosta

Ohjeessa käydään läpi, miten voit liittää Domainhotellin sähköpostitilin Thunderbird-sovellukseen.

1. Avaa ohjelman ylälaidasta Tiedosto -> Uusi -> Olemassa oleva sähköpostitili…

Thunderbird

2. Syötä tiedot:
- Oma nimi: Tämä nimi näkyy viestin lähettäjänä
- Sähköpostiosoite: Koko sähköpostiosoitteesi
- Salasana: Sähköpostitilin salasana
Klikkaa tämän jälkeen ”jatka”.

Thunderbird

3.  Aluksi saat viestin että Thunderbird ei onnistunut löytämään sähköpostitilisi asetuksia.

Täytä vielä  lisätiedot:
- Saapuvan postin palvelin (IMAP): Tarkista osoite Uuden Domainhotellin tiedot -viestistä, tai kysy asiakaspalvelusta. Esimerkkejä: mail.domainhotelli.fi, mail02.domainhotelli.fi. Tässä esimerkissä käytämme palvelinta mail05.domainhotelli.fi.
- Portti: 993 (SSL/TLS-suojaus päällä)
- Todennus: Normaali salasana

- Lähtevän postin palvelin (SMTP): Tarkista osoite Uuden Domainhotellin tiedot-viestistä, tai kysy asiakaspalvelusta. Esimerkkejä: mail.domainhotelli.fi, mail02.domainhotelli.fi. Tässä esimerkissä käytämme palvelinta mail05.domainhotelli.fi.
- Portti: 465 tai 587 (SSL/TLS-suojaus päällä)
- Todennus: Normaali salasana

Huomaa täyttää käyttäjätunnus-kohtaan koko sähköpostiosoitteesi, sekä saapuvalle että lähtevälle palvelimelle.

Thunderbird

Klikkaa sitten ”valmis” ja sähköpostitilisi on nyt liitetty Thunderbirdiin.