Kävijämääriä ja sivulatauksia voi tarkastella Awstats-ohjelman avulla.

Awstats-tilastot löytyvät webhotellisi hallintapaneelista, Lokitiedot -valikosta.

Valitse vielä haluamasi domainin kohdalta "Näytä".

Awstats-tilastoissa näet ensimmäisenä allaolevan mukaisen näkymän:

Yhteenveto-taulukko

• Uniikit vierailijat - Kuinka monta vierailijaa sivustollasi on ollut. Esim. 50 uniikkia vierailijaa tarkoittaisi, että sivustollasi on käynyt 50 eri vierailijaa.
  • Vierailujen määrä - Kuinka monta kertaa vierailijat ovat käyneet sivustollasi. Esim. 100 vierailua ja 50 uniikkia vierailijaa tarkoittaisi, että yksittäinen vierailija on vieraillut sivustollasi noin 2 kertaa.
  • Sivut - Kuinka monta kertaa sivuston vierailijat ovat käyneet yksittäisillä sivuilla. Esim. jos sinulla on sivustollasi yksi sivu, 100 sivua tarkoittaisi, että sivuston vierailijat ovat ladanneet 100 kertaa tuon yhden sivusi.
  • OsumatOsumat ovat jonkin tietyn sivun avaamisen yhteydessä ladattuja tiedostoja kuten kuvia, javascript-tiedostoja, tms.
  • Kaista - Kuinka paljon kaistaa vierailut ovat yhteensä vieneet. Näet lisäksi, kuinka paljon kaistaa esimerkiksi jokin yksittäinen vierailija on vienyt.

Muut taulukot

Rullaamalla Awstats-sivua alaspäin, näet esimerkiksi myös seuraavia tietoja:
  • Mitä selaimia vierailijat ovat käyttäneet
  • Kuinka kauan vierailut ovat kestäneet
  • Mistä osoitteista sivuille on yleensä saavuttu
  • Paljonko bottiliikennettä sivustolla on ollut