Voit liittää kalenterin suoraan omaan Mac kalenteriisi. Avaa ohjelma ja mene kohtaan Kalenteri -> Lisää tili.

Mac kalenteri

Valitse tilin tyypiksi ”Muu CalDAV-tili…”

CalDAV-tili

Valitse tilin tyypiksi aluksi ”Lisäasetukset”.

Täytä sitten seuraavasti:

• käyttäjätunnus: koko sähköpostiosoitteesi
  • salasana: sähköpostitilisi salasana
  • palvelimen osoite: Tarkista osoite Uuden Domainhotellin tiedot -viestistä, tai kysy asiakaspalvelusta. Esimerkkejä palvelimen muodosta: mail.domainhotelli.fi, mail02.domainhotelli.fi
  • palvelimen polku: /rpc/principals/kokosähköpostiosoitteesi, tässä esimerkissä tämä on muotoa /rpc/principals/esimerkki@domaihotelliohje.fi
  • portti 2080
  • Ota käyttöön SSL-suojaus

Klikkaa sitten ”Kirjaudu sisään”.  Tili on nyt liitetty kalenteriisi!

Tilin asetukset