Kotisivut on mahdollista ottaa käyttöön 3-5 tähden webhotelleissamme.

Sisällönhallintajärjestelmät

Sisällönhallintajärjestelmät (esim. Wordpress, Joomla, Drupal) toimivat palvelimillamme, ja näitä voi myös helposti asentaa Klik-asennusohjelmallamme. Voit myös tuoda olemassa olevan asennuksen palvelimellemme.

Ohjeemme WordPressin asentamiseen täältä.
Ohjeemme olemassa olevan asennuksen tuomiseen täältä.

Itsekoodatut sivut

Itsekoodatut sivut voi siirtää palvelimelle FTP:llä tai hallintapaneelin tiedostojenhallinnassa. Sivut voivat olla esim. HTML tai PHP muodossa.

Ohjeemme FTP:n käyttöön täältä.

DreamWeaverillä, Musella tai vastaavalla tehdyt sivut

Jos olet toteuttanut kotisivut esim. DreamWeaverillä tai Musella, voit joko julkaista sivut ohjelman omalla FTP-toiminnolla, tai erillisellä FTP-ohjelmalla.