Kotisivut on mahdollista ottaa käyttöön 3-5 tähden webhotelleissamme.

Sisällönhallintajärjestelmät

Sisällönhallintajärjestelmät (esim. Wordpress, Joomla, Drupal) toimivat palvelimillamme, ja näitä voi myös helposti asentaa Klik-asennusohjelmallamme. Voit myös tuoda olemassa olevan asennuksen palvelimellemme.

Itsekoodatut sivut

Itsekoodatut sivut voi siirtää palvelimelle FTP:llä tai hallintapaneelin tiedostojenhallinnassa. Sivut voivat olla esim. HTML tai PHP muodossa.

DreamWeaverillä, Musella tai vastaavalla tehdyt sivut

Jos olet toteuttanut kotisivut esim. DreamWeaverillä tai Musella, voit joko julkaista sivut ohjelman omalla FTP-toiminnolla, tai erillisellä FTP-ohjelmalla.