Ohje: Olen tilannut webhotellin ja domainin. Miten käytän palvelua?

Webhotelli luodaan automaattisesti heti tilauksenteon jälkeen, ja domainin rekisteröinti tapahtuu, kun rekisteröintimaksu on kirjautunut meille. Luottokortilla, PayPalilla tai verkkomaksupainikkeella maksettaessa kirjautuu maksu järjestelmäämme välittömästi.

Webhotellia voi tarvittaessa alkaa käyttää jo ennen domainin rekisteröintiä. Hallintapaneeliin (jossa voi mm. asentaa Wordpressin ja luoda sähköpostitilejä/ohjauksia) pääsee kirjautumaan Omalta tililtä kohdasta Omat hotellit -> Hallinnoi -> Avaa hallintapaneeli.

Sähköpostien vastaanottaminen ja kotisivut alkavat toima vasta kun domain on aktiivinen. Yleensä .fi-domain alkaa toimia noin tunnin kuluessa rekisteröinnistä, ja muut domainit (esim. .com, .net, .org) välittömästi.

Kun sähköpostitili on luotu, voi tätä alkaa käyttämään esimerkiksi Webmailin kautta. Webmailiin voi kirjautua osoitteessa https://webmail.domainhotelli.fi/ . Sähköpostitilin voi myös liittää sähköpostiohjelmaan (esim. Outlook, Thunderbird, Mac Mail) tai mobiililaitteeseen.


Muita ohjeita:

Miten asennan Wordpressin palvelimelle?

Tulosta

Oliko tästä vastauksesta apua?

Etkö löytänyt hakemaasi

Mikäli et löytänyt ohjeista ratkaisua ongelmaasi, ota yhteyttä tukeemme:

Lomake: Jätä tukipyyntö (jos sinulla on asiakastili, pyydämme kirjautumaan ennen tukipyynnön tekemistä)
Sähköposti: support@domainhotelli.fi
Puhelin: +358 9 439 21802 (arkisin klo 10-14)

« Takaisin ohjeiden etusivulle