Ohje: Webhotellin varmuuskopioiden palautus

Domainhotellin webhotelleista otetaan automaattisia varmuuskopioita kerran vuorokaudessa. Näitä varmuuskopioita voi selata ja palauttaa hallintapaneelin työkalulla "Varmuuskopiot".
Huomioithan, että kun palautat varmuuskopion, kaikki sen ajankohdan jälkeen tehdyt muutokset menetetään. Eli jos palautat maanantaina otetun sähköpostien varmuuskopion perjantaina, kaikki tällä välillä saapuneet ja lähetetyt viestit menetetään.

Avaa Varmuuskopiot ja sen jälkeen valitse mitä sisältöä haluat palauttaa. Tässä esimerkissä palautetaan tiedostoja eli valitaan "File Backups"

Sen jälkeen valitse miltä päivämäärältä palautetaan ja klikkaa sen kohdalta "File Manager"

Valitse mitkä tiedostot haluat palauttaa. Webhotellin päädomainin sivuston tietostot löytyvät kansiosta "public_html" ja lisädomainit ja alidomainit kyseisen osoitteen nimisestä kansiosta kuten "alidomain.domainhotelliohje.fi". Kun halutut tiedostot tai kansiot on rastitettu, valitse "Restore selected" palauttaaksesi tiedostot alkuperäiseen sijaintiinsa. Voit myös ladata varmuuskopion omalle laitteellesi painamalla "Download selected"

Tulosta

Oliko tästä vastauksesta apua?

Etkö löytänyt hakemaasi

Mikäli et löytänyt ohjeista ratkaisua ongelmaasi, ota yhteyttä tukeemme:

Lomake: Jätä tukipyyntö (jos sinulla on asiakastili, pyydämme kirjautumaan ennen tukipyynnön tekemistä)
Sähköposti: support@domainhotelli.fi
Puhelin: +358 9 439 21802 (arkisin klo 10-14)

« Takaisin ohjeiden etusivulle