Ohje: Tietoa Webhotellit.comin yhdistymisestä Domainhotelliin 2022

Webhotellit.com yhdistyi Domainhotelliin 24.5.2022. Siirron yhteydessä päivitimme Webhotellit.com-palvelut. Yhdistyminen vaikuttaa siirtyneiden asiakkaiden palveluiden hintoihin, ominaisuuksiin ja sopimusehtoihin. Webhotellit.comin henkilöstö jatkaa palveluidesi parissa jatkossakin osana Domainhotellin tiimiä. Lisää tietoa yhdistymisestä löydät tältä sivulta.

Domainhotelli on Suomen nopeimmin kasvava verkkotunnusten ja webhotellien tarjoaja, joka tunnetaan edullisista verkkotunnuksista ja helppokäyttöisitä palveluistaan. Webhotellit.com (vuodesta 2017) ja Domainhotelli (vuodesta 2020) ovat molemmat Planeetta Internet Oy:n tarjoamia palveluja.

Palvelusi päivittyivät 24.5.2022

Palvelusi päivittyivät uudistettuun palveluun 24.5.2022. Samalla palvelut siirtyvät noudattamaan Domainhotellin sopimusehtoja.

Suurin osa palveluista päivitettiin Webhotellit.comin asiakkaiden tarpeisiin räätälöityyn Perus Plus -webhotelliin. Osassa palveluita päivitys tehtiin suoraan Domainhotellin palveluun, mikäli se vastasi paremmin asiakkaan aiempaa palvelua. Käytät uutta palvelua aiemmasta palvelusta maksamallasi hinnalla maksetun laskutuskauden loppuun, jonka jälkeen hinta perustuu nykyiseen palveluusi. Halutessasi voit päivittää Perus Plus -webhotellin Domainhotellin paketteihin oma tili -sivujen kautta.

Katso tästä mihin palveluun aikaisempi palvelusi päivitettiin sekä palveluiden hinnat ja ominaisuudet.

Fi-verkkotunnus jatkossa 9 €/vuosi

Yhdistymisen jälkeen verkkotunnukset noudattavat Domainhotellin hinnastoa. Uudet hinnat tulevat voimaan Domainhotellin kautta tilattavissa verkkotunnuksissa ja yhdistymisen jälkeen uusittavissa rekisteröinneissä. Hinnanmuutos tulee voimaan automaattisesti, eikä se vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä.

Jatkossa fi-verkkotunnus on 9 €/vuosi vrt. Webhotellit.comin hinta 15 €/vuosi (sis. alv)

 


 

Kysymyksiä ja vastauksia yhdistymisestä

 

Miksi Webhotellit.com yhdistyi Domainhotelliin?
Webhotellit.com ja Domainhotelli ovat molemmat Planeetta Internet Oy:n tarjoamia palveluita. Yhdistyessämme pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä helppokäyttöisempiä ja tehokkaampia palveluita.


Mistä näen mitä palveluita minulla on tällä hetkellä?
Halutessasi voit tarkastella ja hallita palveluitasi oma tili -sivuilta: https://www.domainhotelli.fi/oma


Vaikuttaako palvelun päivitys kotisivujeni ja sähköpostini toimintaan?
Päivityksellä ei ollut vaikutusta kotisivujen ja sähköpostien toimintaan. Sähköpostien kirjautumisosoite pysyy ennallaan. Palveluiden hallintaan kirjaudutaan jatkossa oma tili -sivulta.


Muuttuvatko verkkotunnusten hinnat?
Kyllä! Yhdistymisen jälkeen tilattavissa ja uusiutuvissa verkkotunnuksissa noudatetaan Domainhotellin verkkotunnushinnastoa. Fi-verkkotunnuksen hinta on jatkossa 9 €/vuosi (vrt. Webhotellit.com hinta 12,10 € + alv).


Mitä teen, jos tilaamani palvelu on jäänyt tarpeettomaksi?
Jos jokin käytössäsi olevista palveluista on jäänyt tarpeettomaksi, voit irtisanoa palvelun hallinnan kautta.


Minulla oli jo asiakastili Domainhotellissa, miksi Webhotellit.comin palveluille perustettiin uusi asiakastili?
Jos sinulla oli molemmissa palveluissa asiakastilit, joiden yhteystiedoissa oli käytössä sama sähköpostiosoite, yhdistimme palvelut Domainhotellin asiakastilillesi. Jos palveluissa on käytetty eri sähköpostiosoitteita, on Webhotellit.comin palveluille luotu uusi tili.


Aiemmassa palvelussani oli enemmän domaineja/postilaatikoita kuin uudessa päivitetyssä palvelussani. Kuinka näille käy yhdistymisessä?
Voit pitää aiemmassa palvelussasi käytössä olevat rajat ylittävät domainit/sähköpostilaatikot, mutta et voi luoda uusia niin kauan kuin niiden lukumäärä ylittää nykyisen palvelun maksimäärän.

Tulosta

Oliko tästä vastauksesta apua?

Etkö löytänyt hakemaasi

Mikäli et löytänyt ohjeista ratkaisua ongelmaasi, ota yhteyttä tukeemme:

Lomake: Jätä tukipyyntö (jos sinulla on asiakastili, pyydämme kirjautumaan ennen tukipyynnön tekemistä)
Sähköposti: support@domainhotelli.fi
Puhelin: +358 9 439 21802 (arkisin klo 10-14)

Toukokuun poikkeusaukioloajat asiakaspalvelussa:
Keskiviikko 01.05: Suljettu (vappu)
Torstai 09.05: Suljettu (helatorstai)
« Takaisin ohjeiden etusivulle