Palveluissamme on huoltokatko maanantain 30.8.2021 klo 23.00 ja tiistain 31.8.2021 klo 7.00 välisenä aikana. Huoltokatkon kesto on 8 tuntia, jonka aikana oma tili -hallinnassa sekä webhotellipalveluissa esiintyy katkoksia. Huoltokatko koskee kaikkia palvelimia.

Huoltokatko ei edellytä asiakkailtamme mitään toimenpiteitä. Mikäli havaitsette ongelmia huoltokatkon jälkeen, voitte jättää vikailmoituksen joko sähköpostilla osoitteeseen support@domainhotelli.fi tai oma tili -sivujenne kautta tukipyyntönä.


Päivitys klo 06:45

Suurin osa huoltokatkon toimenpiteistä oli hieman koneesta riippuen valmiita klo 01:30-02:30 välisenä aikana. 

Valitettavasti kuitenkin yhdellä asiakkaidemme käyttämällä webhotellikoneella on edelleen vikatilanne ja katko heidän osaltaan venyy. Ylläpitomme tekee töitä taukoamatta jotta ongelma saataisiin selvitettyä ja palvelut palautettua toimintaan mahdollisimman pian.


Päivitys klo 11:30

Yhdellä webhotellikoneella oleva vikatilanne on edelleen käynnissä, ja katkos tämän osalta venyy. Tekniikkamme tekee töitä taukoamatta jotta palvelut saataisiin palautettua toimintaan mahdollisimman pian.


Päivitys klo 15:05

Vikatilanne hotelli01-palvelimella on edelleen käynnissä. Alustavan arvion mukaan korjaustyöt kestävät vielä ainakin iltaan asti. Ylläpitomme tekee töitä taukoamatta jotta ongelma saataisiin selvitettyä ja palvelut palautettua toimintaan mahdollisimman pian.


Päivitys klo 16:30

Vikatilanne on ratkaistu ja kaikki palvelut toimivat normaalisti. Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutunutta haittaa.Tuesday, Elokuu 17, 2021

« Takaisin